Op zoek naar stormmc?

stormmc
Oud-topman Digital Marketing van KLM naar Groningse StormMC Groninger Internet Courant.
Van der Wijk, die de afgelopen vier en een half jaar verantwoordelijk is geweest voor de digital marketing en social media activiteiten van KLM wereldwijd, over zijn keuze voor StormMC: In" mijn periode bij de KLMs E-Commerce afdeling heb ik Storm leren kennen als een hechte groep nuchtere, resultaatgerichte professionals die uitblinkt in digital marketing.
StormMC Bedrijven Emerce.
De labels StormMC en Storm Insights worden vandaag samengevoegd en gaan samen door als fullservice digital marketingbureau onder de naam Storm Digital. 17 november, 2015. Viktor van der Wijk nieuwe CEO StormMC. Digitaal marketingbureau StormMC stelt Viktor van der Wijk aan als CEO.
Homepage Storm Digital.
storminspire Ook Storm was aanwezig bij de Facebook Agency Day in Dublin! Vandaag een training voor alle regionale Univé kantoren! socialmediaadvertising daarpluktenzijdevruchtenvan Aanwezig bij het Social Messaging Event in Utrecht. Met alle ins en outs over digitaal communiceren. Analyse by Storm.
Storm MC Social Marketing Consultant bij Storm Marketing Consultants Marketingfacts.
Commercieel Business Analist. Klik hier voor alle vacatures. Social Marketing Consultant Storm Marketing Consultants. Social Marketing Consultant bij StormMC. Hier houd ik me dagelijks bezig met socialmediamarketing voor een aantal van Nederlands mooiste merken. Adverteren op Instagram: de eerste resultaten.
StormMC: Bronze Certified Business Parter Tripolis Solutions.
We see those organizations as partners and we help them with developing digital marketing strategies as well as the implementation of marketing campaigns at every stage of the process. StormMC has a lot of experience in the field of email marketing.
KLM kiest weer voor StormMC Emerce.
Naast het formuleren van de strategie zal StormMC zorg dragen voor de uitrol en continue optimalisatie van display campagnes in 50 landen. Hierdoor zal de zichtbaarheid van KLM online verder vergroot en geprofessionaliseerd worden. KLM StormMC werken al sinds 2007 samen.
StormMC en Storm Insights verder als Storm Digital Adformatie.
StormMC en Storm Insights verder als Storm Digital. Redactie 31 maart 2016, 1355.: Integratie resulteert in full service digital marketingbureau. Met de fusie anticipeert Storm naar eigen zeggen op de groeiende behoefte onder klanten aan slimme datamanagement oplossingen die snel gerealiseerd kunnen worden.
De stormachtige ontwikkeling van StormMC economie.groningen.nl.
Zoek op de website Zoekterm zoeken. Home / Ondernemen / Nieuws / De stormachtige ontwikkeling van StormMC. De stormachtige ontwikkeling van StormMC. Het Groningse StormMC bestaat ruim vijfeneenhalf jaar en heeft in die relatief korte periode al heel wat hoogtepunten beleeft.
Viktor van der Wijk verruilt KLM voor StormMC Entrepreneur Magazine.
En ik vind het fantastisch dat ik daar via StormMC aan mee kan werken. Viktor kende de oprichters en eigenaren van StormMC, Sander Prinsen en Haico Pols, al uit het verleden. Storm ontwikkelde namelijk ook campagnes voor KLM, en de manier van ondernemen van Prinsen en Pols sprak Viktor aan.
Groningse StormMC groeit uit naar zestig medewerkers GROC Groninger Ondernemers Courant.
Een mooie uitdaging waar ik enorm veel zin in heb, aldus Bart van der Kooi over zijn stap naar StormMC. Sinds de start van StormMC in 2006 maakt het bedrijf een sterke groei door en telt op dit moment ruim 60 medewerkers.

Contacteer ons