Zoeken naar robert boersma

robert boersma
Robert Boersma 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Je ruikt, proeft en ziet het niet, maar het kan levensbedreigend zijn: koolmonoxide, ook wel aangeduid met CO. Het giftige gas is een sluipmoordenaar en wordt vaak onderschat. Jaarlijks vallen er zon 10 doden en honderden gewonden door een verhoogde concentratie CO in huis.
Robert Boersma Profielen Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Robert Boersma Zorgbelang Zuid-Holland.
Blogs van Robert Boersma, directeur Zorgbelang Zuid-Holland. Robert Boersma is sinds 2007 werkzaam bij Zorgbelang Zuid-Holland. Met zijn blogs gaat hij in op actuele ontwikkelingen in zorg en welzijn. Meest recente blog: Welkom in 2015! Facebook LinkedIn Twitter Google Plus.
Even voorstellen: Robert Boersma.
Vorige week stelden we Martin Ketellapper aan u voor, vandaag is de beurt aan Robert Boersma. De veertigjarige vertegenwoordiger uit Purmerend verraste dit jaar in Stein door tijdens de zes uurswedstrijd ruim tachtig kilometer te lopen. Robert Boersma was van origine fysiotherapeut en is nu als vertegenwoordiger actief binnen die branche.
Robert Boersma gevonden.
Robert Boersma 4e op NK Ultralopen.
Van NEA deed Robert Boersma mee aan de 24 uursloop en behaalde daar de 4e plaats. We kunnen Robert feliciteren met deze uitzonderlijke prestatie, want 24 uur rennen is al tamelijk bijzonder, maar om dan ook nog eens 4e op een NK te worden met een totaal gelopen afstand van meer dan 190 Km is erg knap.

Contacteer ons