Meer resultaten voor storm mc

storm mc
Persbericht: Viktor van der Wijk nieuwe CEO StormMC NOO.
Van der Wijk, die de afgelopen 4 jaar verantwoordelijk was voor de wereldwijde digital marketing en social media activiteiten van KLM, over zijn keuze voor StormMC: In mijn periode bij KLMs E-commerce afdeling heb ik Storm leren kennen als een hechte groep nuchtere, resultaatgerichte professionals die uitblinken in digital marketing.
Storm MC Social Marketing Consultant bij Storm Marketing Consultants Marketingfacts.
Vanaf december 2013 is het al mogelijk om websitebezoekers op zowel desktop als mobiel te retargeten met een promoted tweet of promoted account. Gisteren is daar de mogelijkheid bij gekomen om promoted tweets of accounts te targeten op basis van e-mailadressen. Storm MC Storm Marketing Consultants.
Groningse StormMC groeit uit naar zestig medewerkers GROC Groninger Ondernemers Courant.
Groningse StormMC groeit uit naar zestig medewerkers. Het Groningse bedrijf Storm MC, gespecialiseerd in digital marketing en met grote landelijke en buitenlandse klanten, is in negen jaar tijd uitgegroeid tot zestig medewerkers. Sinds 1 juni is daar nog een nieuwe medewerker bij gekomen.
StormMC: Bronze Certified Business Parter Tripolis Solutions.
We take care of the strategy as well as the implementation. The exact way we proceed is different for every client to make sure it is always in alignment with the clients wishes. Storm employs a team of email marketing specialists, strategists and interactive designers.
Oud-topman Digital Marketing van KLM naar Groningse StormMC Groninger Internet Courant.
Van der Wijk, die de afgelopen vier en een half jaar verantwoordelijk is geweest voor de digital marketing en social media activiteiten van KLM wereldwijd, over zijn keuze voor StormMC: In" mijn periode bij de KLMs E-Commerce afdeling heb ik Storm leren kennen als een hechte groep nuchtere, resultaatgerichte professionals die uitblinkt in digital marketing.
Viktor van der Wijk verruilt KLM voor StormMC Entrepreneur Magazine.
En ik vind het fantastisch dat ik daar via StormMC aan mee kan werken. Viktor kende de oprichters en eigenaren van StormMC, Sander Prinsen en Haico Pols, al uit het verleden. Storm ontwikkelde namelijk ook campagnes voor KLM, en de manier van ondernemen van Prinsen en Pols sprak Viktor aan.
Ex-KLM marketeer leidt StormMC Adformatie.
Mijn ambitie om Storm in omvang en kwaliteit te ontwikkelen geloof ik op deze manier te kunnen realiseren. Over de auteur. Lees meer over Redactie. Reacties op dit artikel 0. Leave this field blank. Gerelateerde items Viktor van der Wijk Klm Storm MC.
Viktor van der Wijk nieuwe CEO StormMC Emerce.
StormMC opereert voornamelijk vanuit Groningen, al heeft het ook een kantoor in Amsterdam. Het team van nu zeventig man moet komende periode groeien met nieuwe mensen die op strategisch marketingniveau klanten kunnen helpen. Daartoe zullen ervaren mensen uit de markt worden gehaald voor het Amsterdamse kantoor.
Homepage Storm Digital.
socialmediaadvertising daarpluktenzijdevruchtenvan Aanwezig bij het Social Messaging Event in Utrecht. Met alle ins en outs over digitaal communiceren. Analyse by Storm. Cross Device Tracking. Campaigns by Storm. Social Media Marketing. Cross Channel Strategie. Collect by Storm. Engage by Storm. Over Storm Digital.
De stormachtige ontwikkeling van StormMC economie.groningen.nl.
Het bedrijf, dat zich volledig richt op online marketing, maakte een stormachtige groei door en won daarmee onder andere een prestigieuze Gouden FD Gazellen Award. Oprichters Sander Prinsen en Haico Pols begonnen in 2006 met zn twee├źn, maar staan nu aan het hoofd van de Storm Marketing Group met vijfendertig man personeel, verdeeld over drie verschillende bedrijven: het strategisch digital marketingbureau StormMC, Storm Academy, dat opleidingen op het gebied van online marketing biedt en sinds kort DigitalInsights, dat digitale marketing data op een simpele en begrijpelijke manier toegankelijk maakt voor haar klanten.

Contacteer ons